Де-Ло Хигиена Битола моментално има најдобри и најекономични решенија за перење, сушење и пеглање на вашите чаршафи, навлаки, покривки, пешкири, работни униформи итн.

Олеснете си ги вашите работни задачи и искористете ја поволноста и брзината на професионална перална која користи најнови технологии со највисок квалитет на компоненти и материјали.

Исклучително се погодни за хотели, болници, ординации, ресторани, фризерски студија салони за убавина и за потребите на домаќинствата.

Повелете во нивниот продажен и изложбен салон во населба Довлеџик кај Низо, на самата раскрсница за с. Трново и Охрид.

Контакт телефон 070 207 566