БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес сме побогати за 11 нови членови на нашето големо семејство.

Во болница „Плодност“ во текот на попладнево се очекува на свет да дојде и 12-тото бебе.

Навистина сме среќни и задоволни, затоа што заедно со родителите, се радуваме на секое новороденче, кое со посебна грижа и нега од страна на стручниот тим се оспособува за заминување во новиот свет, наречен живот. Бидете и Вие дел од нашето големо семејство и донесете го на свет Вашето новороденче во прекрасните услови и беспрекорните медицински услуги кои Ви ги нуди болницата „Плодност“ од Битола.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here