РК Еурофарм Пелистер денес, во 14:00 часот започнува со продажба на поединечните билети за вториот домашен натпревар од Лигата на шампионите за сезоната 2023/04.

Еурофарм Пелистер – Кил

Цена на поединечните билети за натпреварот Еурофарм Пелистер – Кил – среда, 27 септември 18:45 часот

  • 550 денари (Централни позиции јужна и северна трибина)
  • 450 денари (Странични позиции јужна и северна трибина)

Продажни места – DIMPO Тобако и BROTHERS Тобако и STravel
Интернет продажба – https://kartieurofarm.mk/