Да и дадеме поддршка на нашата сограѓанка Весна Петровска од Битола на финалното гласање за ГРАН ПРИ ВЕШТА ЖЕНА 2021 г. каде таа се преставува со име на маса „Мојата Африка“, по професија слаткар и со мото дека: „Креативноста е измислување, експериментирање, растење, преземање ризик, кршење правила, правење грешки и забава.“

Отворете ја објавата ТУКА и лајк на нејзината фотографија!

Со среќа!