БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Култната песна “Битола мој роден град” на познатиот Ајри Демировски била напишана во 1944 г. кога тој бил во далечниот Загреб чуствувајќи голема носталгија кон својот роден крај…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here