БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчани понекогаш ја имаат и таа среќа да се чувствуваат како да се во познатото мондемско место Венеција…

Погледнете како тоа изгледа на ул.Сремска Митровица…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here