На меѓународниот турнир “Еден на Еден Могила Куп” каде беа пријавени се 72 екипи во шест генерации или повеќе од 1000 деца од Македонија, Србија, Албанија и Грција. Генерацијата 2014 од ФК Атлетико имаше три победи од три натпревари или со 9 бода се пласира во 1/4 финалето како прво пласирана екипа во група Б на меѓународниот Еден на Еден Могила Куп, додека Ген. 2014 од ФК Пелистер го освоија врвот.

Крајниот биланс од турнирот изгледаше вака:

1. ФК Пелистер ген. 2014
2. ФК Брегалница ген. 2014
3. ФК Атлетико ген. 2014
4. ФК Фер Плеј Охрид ген 2014

Честитки за сите.