Минатата вечер се одржа првиот концерт на Камерен Оркестар на Битола ⋮IWConnect – MTV The Greatest Hits 80’s & 90’s Volume 2. Како и што беше очекувано – салата на Центар за култура беше преполна со насмеани и распеани лица кои и по двочасовното уживање сакаа концертот да трае уште.

Билетите за првиот концерт на Камерен Оркестар на Битола ⋮IWConnect беа распродадени за помалку од 3 часа, по што Камерниот Оркестар организира уште еден концерт за вечерва – 04.02.2024. На сите оние кои ќе присуствуваат вечерва им посакуваме убава вечер и да се подготват за двочасовно бесценето уживање.

Во прилог слики од минатата вечер.
Фото: Диоген Хаџи Коста Милевски