БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Пелистер 2601 м, Баба планина…
Врвовите на Балканот, ТВ серијал за импресивната природа и луѓето кои тука припаѓаат, заедно со битолчанецот Јонче Мурат Илиевски, синот на легендарниот Димитар Илиевски Мурато…

AlJazeeraBalkans

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here