БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Акцијата за санација на опожарениот планинарски дом Копанки продолжи денес. Песокта се донесе до домот , внатрешноста се до исчисти, а од утре се започнува со копање на стопите каде ќе бидат столбовите кои ќе ја крепат плочата. Аирлија да е!

Доброволната акција продолжува и утре! Повелете сите!

За донации и парична помош насекаде од светот ТУКА

ВИ БЛАГОДАРИМЕ!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here