БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Голем музички настан се одржа во Битола, под отворено небо, на Широк сокак на годинашниот Битола отворен град, манифестација која по 16 пат ја организираше Младинскиот културен центар од Битола. Култните “Забрањено пушење” и македонските реге предводници “Conquering Lion” направија одлична забава на битолски Широк сокак.

Извор Тера ТВ

http://tera.mk/fotogalerija-zabraneno-pushene-na-shirok-sokak/

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here