БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

И денешниот ден недела кој битолчани го користат за одмор и прошетки го искористија за помош во обновата на опожарениот дом Копанки на Баба Планина. Жичарата е повторно во функција и благодарение на раководството од Елем Турс повеќето неопходен материјал полесно ќе биде пренесен на крајната дестинација.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here