БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во текот на вчерашниот ден (25.02.2018 г.) а поинтензивно во вечерните часови Битола беше покриена од снежна обвивка која во градот изнесува околу 20 см.

Погледнете ја галеријата како е низ градот и битолските улици. Магично…

Фото Гордана Аџиева Михајловска

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here