БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Како најлесно да го исчистите вашиот автомобил? Брилијантна иновација од битолчанецот Дејан Киревски.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here