БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Започнувајќи со фотографија од дочекот кај Народниот театар далечните 60’ти и 70’ти па се до лани. Погледнете ја малата галерија и вратете се на кратко низ годините и спомените…

Дел од фотографиите се од Битола инфо









Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here