БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Чкембарите со славеничко Кортео на Магнолија за победата од 1:0 на Македонија со екипата на Грузија и пласманот во Европското првенство за првпат во македонската историја.

Честитки 👏👏👏.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here