ВИТАМИН Ц СЕРУМ ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ И ПОДМЛАДУВАЊЕ НА КОЖАТА е врвен производи кој помага да се осветли тонот на кожата и да се намалат знаците на стареење со Витамин Ц, Хијалуронска киселина и Алое вера за сите типови на кожа

Jamieson витамин Ц серумот за осветлување на кожата е формулиран за обнова на Вашата кожа користејќи ја антиоксидантната моќ на витаминот Ц. Овој лесен серум помага да се стимулира природното производство на колаген, да се осветли тонот на кожата и да се подмлади оштетената кожа за да се намалат знаците на стареење.

Оваа линија за нега на кожа со витамин е создадена од Jamieson за да помогне во откривањето и потхранувањето на Вашата природна убавина, користејќи ја антиоксидантната моќ на висококвалитетните витамини.