БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Со кратко видео да Ве потсетиме некогаш кога во Битола се играше европски ракомет, каде и започна европското првенство за првпат…

Пелистер-Целје Пивоварна

И коментарот кој е на место за вистината која на сите ни е јасна, но е многу недостижна, дека : “Ракометот е роден во Битола!”

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here