БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На денешен ден 30.03.2002 г. во уште подраматично полуфинале Пелистер го победува Фредериксберг од Данска и оди во финале на ЕХФ Чаленџ купот!

Погледнете го видеото од пеналите…

Потсетување од Димитар Поповски

Пелистер :Фредериксберг… на пенали

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here