БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

И покрај забраната за публика на спортските трибини што за нас сеуште е бесмислена и поразот на Пелистер со Шкендија од 1:3, навивачката група Чкембари остана достојна за бодрење на фудбалерите и нивниот клуб Пелистер.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here