БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Може слободно да се рече една од постарите снимки од битолската чаршија, дуќаните на познатиот Еврејски трговец Челебон, еврејските гробишта итн. Погледнете и вратете се назад во 30’тите…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here