БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес на 01.01.2018 г. на врвот Пелистер на Баба планина, Менде Давитковски ја запроси својата љубов Елена Василевска. Да им посакаме многу среќа и години да бидат заедно!

Честитки!

Извор https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2038301613079518&id=1891825024393845

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here