Имајте незаборавна и пријатна вечер заедно со вашата најмила, за вечерта на љубовта и виното во ресторанот Грне на Магнолија.

Резервирајте навреме!

047 237 800
078 428 946

*За вашето расположение ќе се погрижи Мартин со неговиот бенд.