БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Тимот на EXTREME BIKE TEAM Битола Ви најавува на 1-ви и 2-ри ЈУНИ, БАЛКАНСКИ ДАУНХИЛ КУП ПОВТОРНО НА ПЕЛИСТЕР !!!

“Јас како еден од организаторите на оваа трка ве уверувам дека таа ќе биде најдобрата трка што ќе се случи годинава на Балканот.
Нашите усвитени страсти и непокорливи мераци за точакот во планина ќе траат само мал дел од вечноста, ЦЕЛ НАШ ЖИВОТ!!!
Секој еден кој што сака да ни поможи на било кој начин е добродојден!!!” – од тимот на Екстрим Бајк

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here