БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Вечни се делата кои сите ние од срце ги правиме…
И остануваат за нас и сите други во Битола…
Ви благодариме господине Владо Николовски,каде и да сте !

img_20160523_105122.jpg
img_20160523_105209.jpg
img_20160528_173832.jpg
img_20160523_105234.jpg

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here