БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

И покрај негативниот резултат на нашата фудбалска репрезентација со Украина, битолчани во првите редови ги бодрат македонските фудбалери. Да се надеваме на уште подобар резултат, да се искористат шансите и сепак самото учество на Европското првенство за првпат е историски настан за сите нас.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here