БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанецот Роберт Талевски Чомбе го искористи првиот снег во гратчето Гарфилд, Њу Џерси Америка, за да се буквално “искапи” во него.

Ладните битолски зими и екстремните ниски температури се дел од неговиот живот поминат тука во нашиот град, додека во Америка се наоѓа од пред некоја година дена.

Со снегот како десерт убаво му дојде и малку ајскрим шо би рекле американците по нивно.

Инаку Чомбе е бивш припадник и падобранец во специјалните сили на АРМ во државата која им го сврти грбот на сите мажи и професионалци, а тие нормално, сами и без пријатели си го пронајдоја патот кон успехот.

Те поздравуваме Чомбе. Респект!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here