БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанецот Игор Илиевски Мусо направи голем подвиг за поздравување: Самиот ја исчисти таблата која е поставена во чест на активностите на битолските великани кај Ат Пазар. Истата од непознати лица пред неколку дена беше пречкртана со спреј во делот на бугарскиот фашистички окупатор. Граѓаните самостојно продолжуваат да делуваат во грижата и заштитата на заедничкото културно историско наследство во отсуство и летаргичност на надлежните.

Секоја чест Игоре и се гордееме со вакви сограѓани.

еден коментар

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here