Битолчанецот Божидар Божиновски ака Моџо Килингтон е номиниран во категоријата Маж на Годината за 2023 година според социјални медиуми. Тој е единствениот битолчанец номиниран од нашиот роден град.и затоа вашиот глас ни е од особено значење. Гласањето трае до сабота, 16.12.2023 до 15:00 часот.

За поддршка гласајте со лајк ТУКА