БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Учениците од средното училиште „Јосип Броз Тито“ од Битола кои беа вклучени во проектот „Прва светска војна и млади – мир и помирување“, финансиран од Британската амбасада во Скопје, ги создадоа овие фотографии за да покажат колку градот се променил во последните 100 години.
Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here