БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во саботата на 25ти Март 2017 г. на првата програма на ХРТ познатиот вокал Аки Ракимовски од групата “Парни ваљак” ги изненади присутните гледачи исполнувајќи македонски песни, меѓу кои и нашата “Битола, мој роден крај”…

Уживајте во познатиот глас на фронтменот и неговата прекрасна изведба…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here