БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Целосната верзија од филмот за Ајри Демировски, Битола мој роден крај сниман од ЕСР Продукција од Турција. Доколку некој од вас сте во можност убаво би било и да има симултан македонски превод. Ве поздравуваме.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here