БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. На следната фотографија е првиот планинарски дом на Големо Езеро, Пелистер кој ја имаше истата судбина како Домот Копанки. После пожарот Домот со помош на битолчани повторно се изгради но со значително помала големина…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here