БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. Секој понеделник со различни содржини се со цел Ве потсетуваме на миговите кои поминале, а и запознавање на помладите со сликата од некогашна Битола. На следната фотографија е нашиот Широк Сокак и почетокот на изградбата на Хотел Македонија во 60тите на местото од три други куќи кои беа одземени со национализација…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here