БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и фотографии од Битола во минатото. По повод Велигденските празници Ви преставуваме една стара фотографија од изгледот на влезот на црквата св.Димитрија во Битола, кој долги години остана ист и непроменет, за разлика од околните објекти кои ја немаа таа среќа…

Среќни празници и за многу години!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here