Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и старите фотографии од Битола и битолчани во минатото. На следната фотографија е една боксерска легенда Иле Нешковски од Битола, член на Боксерски клуб Битола, силен и храбар боксерски ас кој постигнал големи и значајни успеси во македонскиот спорт, како во Битола и Македонија, така и наоколу низ светот…