БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

​Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на конзулите и Тера ТВ заедно со старите фотографии од Битола Ве враќаме многу години наназад а со тоа ги освежуваме и вашите убави сеќавања. На сликата е стариот дом Копанки, како тој изгледал некогаш. Овој планинарски дом моментално е опожарен и чека за санација. Се наоѓа на прекрасна локација, опкружена со шуми и 1.600 метри надморска височина. Ви благодариме .

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here