БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Секој понеделник Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас битолчани и старите фотографии од Битола во минатото. Старите фотографии се неми сведоци на едно време кое полека останува зад сите нас, како оваа фотографија каде е прикажана новата зграда на Кино Трудбеник на самиот Широк Сокак. Од десната страна до него се објектите кои ќе бидат рушени и тука ќе се изгради сегашниот хотел Епинал. Фотографијата е од стар весник и Ви се извинуваме заради нејзиниот квалитет но сепак е интересна за љубителите на стари фотографии.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here