БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на конзулите и Тера ТВ заедно секој понеделник преку фотографиите кои се останати во “наше” наследство Ви го преставуваме изгледот на стара Битола како таа изгледала во минатото. На сликата денес Ви го преставуваме Детското одморалиште на Пелистер, Баба планина во близина с.Магарево како тоа изгледало некогаш.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here