БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Повторно заедно понеделнички…

Бабам Битола/Битола Стари Фотографии/Градот на Конзулите и Тера ТВ со фотографиите на стара Битола…

Денес со фотографиите од мали дечиња,битолчанчиња кои им помагале и носеле вода на Француската војска,фотографирани покрај реката Драгор за време на Првата Светска Војна…

 

 

 

 

wp-1468826803408.jpeg

 

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here