БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Панорама на повеќе од 500 годишната стара битолска чаршија која сеуште и покрај многуте пожари,бомбардирања и транзиции го задржа својот оригинален лик,лик кој заслужува автентично реновирање и освежување…

 

 

 

wp-1468826803408.jpeg

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here