БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Добро утро и убав ден битолчани. Како секој понеделник така и денес, заедно сите Бабам Битола /Битола стари фотографии и Градот на Конзулите ја запознаваме Стара Битола, погледнувајќи илјадници фотографии кои ни ги имаат оставено неуморните фотографи.Денес имаме поглед од Турските гробишта кон месноста викана “Бела чешма” каде некогаш имало Еврејско училиште и Синагога, кои ден денес непостојат…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here