БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Малце лабавО со битолчанецот Марјан Ѓорѓиевски и неговиот “Ајвар и ракија”

еден коментар

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here