БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес ќе имаше 37 години. Среќен роденден Тоше Проевски. Ни недостигаш…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here