БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Комплетно цела стаза снимена од Оливер Цветковски член на клубот extremebiketeambitola. Видеото е во прилог на отворањето на даунхил сезоната и официјалниот тренинг кој ќе се одржи на 6-ти Мај. Стазата е на 80% од целосната спремност до трката. Со нови видеа и информации во наредниот период. Уживајте во видеото.

Поздрав од Пелистер…

Извор Pelister Downhill Cup

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here