БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нов претпразничен кавер на младата и талентирана битолчанка, Александра Ѓерасимовска (17).

Со оваа обработка која е песна на познатата наша битолчанка Каролина Гочева, Александра Ви посакува убави и среќни празници, пријатен одмор каде и да сте.

СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here