БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денеска од страна на многумина доброволци беше поставен јарболот и знамето на Православието кај црквичето св. Јован Богослов во близина на Германски гробишта.

Нека ни е за век и веков. Амин.

Фото и видео Бучук Кристина Јанкуловски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here