Златко Пупуновски е најсреќниот битолчанец кој го фати крстот во светите води од базенот кај црквата св. Недела во Битола.

Бог се јави, нека му е на здравје и на сите да ни е за многу години!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here