БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

После период од 13 години, повторно се рестартира производствениот процес на најстариот млин и пекара во Битола. Аирлија да е.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here