„Жртви сме затоа што имаме големи срца. Баравме да им изградат стадион, а сега поради изградбата во тек, не ни е дозволено да присуствуваме на фудбал. Добро, ќе почекаме…
Останува Ракометното дерби, кое доаѓа во лош момент за Вардар, по лошата серија и промената во стручниот штаб. Но ние сме Вардар и потребен е максимален фокус кон предизвиците кои следат. Одиме во Битола, според тоа како се одвиваат работите во моментов. На Вардар му треба поддршка !

📅 Среда, 15.12
📍 Железничка
🕑 14:00ч.
⚫ Сите во црно! “

Комити Скопје